Waarom externe kwalificaties?
De meeste opdrachtgevers vinden het belangrijk dat ze weten met wie ze in zee gaan voordat ze een onderzoeksopdracht aan een particulier recherchebureau geven. Ook de overheid hecht waarde aan de juiste kwaliteitsnormen voor particuliere recherchebureaus. De particuliere recherchebureaus met o.a. een keurmerk, moeten aan strenge eisen voldoen. De medewerkers van de bureaus die ingeschreven zijn bij het NIVRE en/of het N'Lloyd-register van de BPOB, werken gegarandeerd met inachtneming van de Privacy Gedragscode, zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en de ongeschreven normen noodzakelijk voor een goed, eerlijk en bruikbaar onderzoek.

Register-Expert NIVRE
Naast de aantoonbare jarenlange ervaring is de eigenaar als Register-Expert aangesloten bij het NIVRE. Het NIVRE beheert ondermeer de Registers van schade-experts, coördinatoren fraudebeheersing en toedrachtonderzoekers. Op de site van het NIVRE vindt u alle informatie over het doel en de activiteiten van het NIVRE en andere relevante zaken met betrekking tot expertise, inspectie, taxatie en toedrachtonderzoeken in de meest brede zin van het woord. Het NIVRE eist van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten op de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stellen. Naast de opleidingseisen dienen de ingeschrevenen een programma Permanente Educatie (PE) te volgen, om de inschrijving te behouden.

Keurmerkhouder BPOB
TOV is houder van het N'Lloyd/BPOB Keurmerk en daarmee ingeschreven in het bij de stichting N'Lloyd ondergebrachte BPOB-register van keurmerkhouders. Hierbij worden onder meer hoge eisen gesteld aan de wijze/veiligheid tot het bewaren en beschermen van persoonsgegevens en onderzoeksdossiers. Daarnaast moeten de keurmerkhouders voldoen aan de eisen voor permanente educatie en bovendien moeten zij aantonen dat zij aan hun financiële (belasting) verplichtingen voldoen. Of aan alle eisen wordt voldaan, werd in oktober 2017 getoetst tijdens een persoonlijke audit en een onderzoek op de vestigingslocatie door twee auditors van de onafhankelijke stichting N’Lloyd.

Het keurmerk wordt verstrekt voor de duur van drie jaar. Keurmerkhouders moeten echter jaarlijks een bedrijfsscan aan het N'Lloyd verstrekken en in deze periode van 3 jaar dienen de ingeschrevenen een programma Permanente Educatie (waaronder het bijwonen van kennissessies) te volgen, om de kwalititeiten te onderhouden. Indien zij hier niet aan voldoen, wordt het keurmerk ingetrokken. Na drie jaar vindt er opnieuw een audit plaats.

Schroom niet contact op te nemen met TOV voor een zaak in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bavel, Best, Bladel, Bloemendaal, Boxtel, Boxmeer, Brabant, Breda, Budel, Cranendonck, Deurne, Den Haag, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eersel, Ede, Eindhoven, Geleen, Gelderland, Geldrop, Heeze, Helmond, Haarlem, Hapert, Haarlemmermeer, Heerlen, Hilvarenbeek, Leiden, Limburg, Maastricht, Oss, Venlo, Nijmegen, Nuenen, Rotterdam, Roosendaal, Veghel, Venlo, Oosterhout, Son en Breugel, 's-Hertogenbosch, Reusel, Roermond, Sittard, Tilburg, Tiel, Valkenswaard, Veldhoven, Venray, Vlissingen, Vught, Waalre, Weert, Uden, Utrecht, Zaanstad, Zaltbommel, Zeeland, Zoetermeer, Zwolle.